Eurodesk Hakkında

Eurodesk,  gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı. 33 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan Eurodesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.Tüm Erasmus+ program ülkelerinde kurulmuş olan Eurodesk, Türkiye Ulusal Ajansı bünyesindedir ve Türkiye genelinde 132 Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla gençlik bilgilendirmeleri yapar. Doğal Yaşam Derneği 2011 yılında Eurodesk Temas Noktası olarak akredite edilmiştir ve ilgilenen gençleri Erasmus+ ve diğer Avrupa Fırsatları hakkında bilgilendirir. Siz de hemen bilgi alın.

Eurodesk Türkiye Temas Noktaları

TC. AB Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlardır.

Eurodesk Türkiye Birimi (eurodesktr@eurodesk.eu) ile doğrudan temas kurabileceğiniz gibi, size en yakın temas noktası ile de yüz yüze görüşme imkânına sahipsiniz.

2011 yılından buyana “Eurodesk Türkiye Temas Noktası” olan Doğal Yaşam Derneğimizin Eurodesk Temas Noktası Kodu: TR006- dogalyasder

Her türlü soru ve sorunlarınız için Eurodesk Türkiye Birimi eurodesktr@eurodesk.eu ile doğrudan temas kurabileceğiniz gibi, bizimle online olarak, telefonla veya yüz yüze görüşme imkânına sahipsiniz.

Facebook  sayfamızı beğenerek bizi takip edebilir ve Avrupa fırsatlarına daha kolay ulaşabilirsiniz.

Size bilgi vermekten mutluluk duyacağız…

Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan Erasmus+, 2014-2020 yıllarını kapsayan dönemde uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorumlar (0)

Yorum Yazın